Moderna islamska odjeća za žene

Dostava

Da bismo ubrzali isporuku koristimo usluge brze pošte pa je vrijeme isporuke 24-48 radnih sati. Izuzetak prethodnog roka su nardužbe koje se dese u periodu od Petak 14:30 – Nedelja 00:00. Za narudžbe u ovom periodu rok dostave je 72 radna sata! 

Vaši troškovi dostave:
Participacija kupcima za poštarinu iznosi 8.00 KM 


NAPOMENA:

Prilikom kreiranja narudžbe neophodno je da navedete, kao prijemnu adresu, onu na kojoj ćete biti u toku dana između 08 i 16h. U slučaju da je u prijemnoj adresi navedena adresa Vašeg radnog mijesta, potrebno je da navedete, osim Vašeg imena, i naziv firme. 
 Sve pošiljke šaljemo posredstvom dostavne službe firme SkyTec Express. Dostavljač će Vas kontaktirati telefonom kako bi se precizno dogovorio sa Vama o terminu i mjestu isporuke.
Ovom prilikom napominjemo da prilikom primopredaje pošiljke niste dužni dostavljaću dati ličnu kartu na uvid ili upisati Vaš JMB na dokumentu za primopredaju.
Ukoliko se desi takav slučaj molimo Vas da pošiljku ne preuzimate i da se javite sa primjedbom našoj podršci.  
Preporučujemo da pošiljku ne preuzimate ukoliko vidite vidljivo oštećenje na paketu, istu otvorite odmah nakon prijema (plaćanja i preuzimanja) i provjerite da li je roba neoštećena.
Ako se ova neugodna situacija dogodi, obavijestite nas bez odgađanja (najkasnije slijedeći radni dan) na e-mail: info@hidzabsestre.com – situaciju ćemo riješiti što je prije moguće.

Podijeli post sa drugima, učini sevap: